Ноле: Можда и најтежи пораз у мојој каријери

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић честитао је аргентинском тенисеру Хуану Мартину Дел Потру, од којег је изгубио на почетку олимпијског турнира, додавши истовремено да је за њега то можда и најтежи пораз у каријери.

Свијет 08.08.2016 | 09:50
Ноле: Можда и најтежи пораз у мојој каријери
"Све честитке Делпу. Сјајан момак, још бољи тенисер. Имао је много потешкоћа са повредама годинама, сигурно је недостајао тенису, јер видјели сте шта може да одигра, поготово са те форхенд стране. Играо је боље у пресудним моментима. Све што ми преостаје је да му скинем капу и честитам на изванредном наступу. Наравно да је ово јако тежак пораз, ако не и најтежи у мојој каријери", рекао је Ђоковић послије меча.

Ђоковић се извинио свима који су вјеровали у њега што их је изневјерио.

"То је спорт, идемо даље. Нећу да звучим као да кукам. Цијели живот, све што сам постигао у каријери су ми подарили Бог и живот и ја сам изузетно захвалан на томе. То је нешто невјероватно што сам доживио до сада у каријери. Ове Игре су биле тако жељно ишчекиване, нисам могао да пружим свој максимум и прикажем свој тенис. Не тражим изговор, али ето. Тужно је на овај начин завршити", заључио је Ђоковић, наводи се у саопштењу Олимпијског комитета Србије.

Ђоковић је изгубио од Дел Потра резултатом 7:6, 7:6.

Такмичење наставља у дублу.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

мами

08.08.2016 09:27

Да си ти Ноле зив и здрав! Биће мецева а биће и победа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

радинковиц

08.08.2016 10:01

Ноле је први и остаје тако. Али,цудно је да на сваким ОИ дозивљава тотални дебакл?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

08.08.2016 10:41

Ништа није тужно, неко мора побиједити. Ти си понос и дика Српског народа. Жив ти нама и здрав даси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

08.08.2016 15:19

Дабоме, а ако је тако онда нека побиједи Аргентина Ма имамо ми Срби медаља. Једна мање, више, зашто драмско. Битно је да смо били у Риу.

Name

Босна

08.08.2016 12:45

Ноле као човјек и наравно велики спортиста, заслужује олимпијски наслов, и освојит це га, у то нема сумње. Међутим, Дел Потро је знао и Федерера такођер исфруатрирати, веома је неугодан противник кад га крене...

ОДГОВОРИТЕ