Nole: Možda i najteži poraz u mojoj karijeri

Najbolji srpski teniser Novak Đoković čestitao je argentinskom teniseru Huanu Martinu Del Potru, od kojeg je izgubio na početku olimpijskog turnira, dodavši istovremeno da je za njega to možda i najteži poraz u karijeri.

Svijet 08.08.2016 | 09:50
Nole: Možda i najteži poraz u mojoj karijeri
"Sve čestitke Delpu. Sjajan momak, još bolji teniser. Imao je mnogo poteškoća sa povredama godinama, sigurno je nedostajao tenisu, jer vidjeli ste šta može da odigra, pogotovo sa te forhend strane. Igrao je bolje u presudnim momentima. Sve što mi preostaje je da mu skinem kapu i čestitam na izvanrednom nastupu. Naravno da je ovo jako težak poraz, ako ne i najteži u mojoj karijeri", rekao je Đoković poslije meča.

Đoković se izvinio svima koji su vjerovali u njega što ih je iznevjerio.

"To je sport, idemo dalje. Neću da zvučim kao da kukam. Cijeli život, sve što sam postigao u karijeri su mi podarili Bog i život i ja sam izuzetno zahvalan na tome. To je nešto nevjerovatno što sam doživio do sada u karijeri. Ove Igre su bile tako željno iščekivane, nisam mogao da pružim svoj maksimum i prikažem svoj tenis. Ne tražim izgovor, ali eto. Tužno je na ovaj način završiti", zaljučio je Đoković, navodi se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije.

Đoković je izgubio od Del Potra rezultatom 7:6, 7:6.

Takmičenje nastavlja u dublu.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

mami

08.08.2016 09:27

Da si ti Nole ziv i zdrav! Biće meceva a biće i pobeda!

ODGOVORITE
Name

radinkovic

08.08.2016 10:01

Nole je prvi i ostaje tako. Ali,cudno je da na svakim OI dozivljava totalni debakl?

ODGOVORITE
Name

Radovan

08.08.2016 10:41

Ništa nije tužno, neko mora pobijediti. Ti si ponos i dika Srpskog naroda. Živ ti nama i zdrav dasi.

ODGOVORITE
Name

Janko

08.08.2016 15:19

Dabome, a ako je tako onda neka pobijedi Argentina Ma imamo mi Srbi medalja. Jedna manje, više, zašto dramsko. Bitno je da smo bili u Riu.

Name

Bosna

08.08.2016 12:45

Nole kao čovjek i naravno veliki sportista, zaslužuje olimpijski naslov, i osvojit ce ga, u to nema sumnje. Međutim, Del Potro je znao i Federera također isfruatrirati, veoma je neugodan protivnik kad ga krene...

ODGOVORITE