Који народи највише воле одмор на нудистичким плажама

Резултати истраживања једног сајта са "ласт минуте" туристичким понудама показали су да су Французи најсклонији летовању у нудистичким камповима.

Путовања 08.08.2016 | 09:36
Који народи највише воле одмор на нудистичким плажама
Онлајн анкета спроведена у периоду од 8. до 20. маја укључила је 1.000 испитаника старијих од 18 година у Француској, 2.000 испитаника из Велике Британије, 1.000 из Шпаније и по 1.000 из Немачке и из Италије.

Французи су, према истраживању, најсклонији нудистичком типу летовања, њих 51 одсто. Следе их Италијани с 45 одсто па Немци с 40 одсто.

Најмање склони нудизму су Британци или 14 одсто испитаника који су учествовали у анкети.

Истраживање је показало и да су купању и сунчању без купаћих костима, а да није обавезно реч о плажама намењеним натуристима, најсклонији Шпанци. На то је питање позитивно одговорило 65 одсто испитаника из те земље, 59 одсто Француза и исто толико Италијана.

Већина становника Старог континента нема ништа против нудизма на скривеним местима.

Бројни испитаници већ су испробали такву врсту одмора и поново предњаче Французи - њих 40 одсто је већ посетило неки од натуристичких објеката.

Б 92
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нудизам

09.08.2016 23:06

Атавизам наследје предака какогод атавизам ознацава биологију тако је и с менталним дјелом. Генетска сјецања на Сунце, Африку и поријекло. Ноирс де Франце они висе нити не знају ко су у ствари. У УК је то мало другације јер као у свакој Краљевини јако је вазно одрзати цистоцу поријекла. На том им систем поцива.

ОДГОВОРИТЕ