Koji narodi najviše vole odmor na nudističkim plažama

Rezultati istraživanja jednog sajta sa "last minute" turističkim ponudama pokazali su da su Francuzi najskloniji letovanju u nudističkim kampovima.

Putovanja 08.08.2016 | 09:36
Koji narodi najviše vole odmor na nudističkim plažama
Onlajn anketa sprovedena u periodu od 8. do 20. maja uključila je 1.000 ispitanika starijih od 18 godina u Francuskoj, 2.000 ispitanika iz Velike Britanije, 1.000 iz Španije i po 1.000 iz Nemačke i iz Italije.

Francuzi su, prema istraživanju, najskloniji nudističkom tipu letovanja, njih 51 odsto. Slede ih Italijani s 45 odsto pa Nemci s 40 odsto.

Najmanje skloni nudizmu su Britanci ili 14 odsto ispitanika koji su učestvovali u anketi.

Istraživanje je pokazalo i da su kupanju i sunčanju bez kupaćih kostima, a da nije obavezno reč o plažama namenjenim naturistima, najskloniji Španci. Na to je pitanje pozitivno odgovorilo 65 odsto ispitanika iz te zemlje, 59 odsto Francuza i isto toliko Italijana.

Većina stanovnika Starog kontinenta nema ništa protiv nudizma na skrivenim mestima.

Brojni ispitanici već su isprobali takvu vrstu odmora i ponovo prednjače Francuzi - njih 40 odsto je već posetilo neki od naturističkih objekata.

B 92
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nudizam

09.08.2016 23:06

Atavizam nasledje predaka kakogod atavizam oznacava biologiju tako je i s mentalnim djelom. Genetska sjecanja na Sunce, Afriku i porijeklo. Noirs de France oni vise niti ne znaju ko su u stvari. U UK je to malo drugacije jer kao u svakoj Kraljevini jako je vazno odrzati cistocu porijekla. Na tom im sistem pociva.

ODGOVORITE