Јелена Розга једва извукла живу главу

Пред крај концерта у ноћном клубу Маxимус у Котору, око четири ујутро, почела је пуцњава. Србијански медији пишу да је Јелена Розга (38) једва извукла живу главу.

Регион 07.08.2016 | 20:49
Јелена Розга једва извукла живу главу
"Заштитар ме је одвео у гардеробу, а касније су ме пребацили у хотел. Не знам шта се касније збивало у публици", кратко је описала Јелена.

Како пише Телеграф.рс, инцидент није био нимало безазлен. Око четири сата у публици су се сукобиле двије групе људи, наводно око дјевојке. Обезбјеђење није стигло на вријеме те су врло брзо двораном одјекнули пуцњи. Повријеђених је било, но нико, насрећу, није смртно страдао.

"Бјежали смо колико су нас ноге носиле. Крај нас су била крвава лица, а неки су момци озбиљно повријеђени. Музика је одмах стала, а пјевачица и бенд повукли су се с бине да не добију метак", кажу свједоци.

У том метежу нису гледали на бину па не знају којим су путем с ње сишли пјевачица и пратећи бенд, а публика је нахрлила према излазима из клуба.

Црногорски медији тврде како се управа клуба потрудила инцидент заташкати пред новинарима и полицијом.

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Крајисник

07.08.2016 20:39

Превисе кукоља се намнозило у Црни Гору. Срамота. Све то је посљедица власти Мила Дјукановица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.08.2016 07:59

Опет политика. Ето политика одлучује хоћу ли ја отићи на концерт са пиштољем за пасом или ћу понијети ружу да је поклоним дјевојци.

Name

ББ

08.08.2016 09:20

На концерт, са пистољем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеисенберг

08.08.2016 10:03

Ништа чудно, обзиром да је у питању земља која и у 21. вијеку почива на принципима племенске заједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ