Jelena Rozga jedva izvukla živu glavu

Pred kraj koncerta u noćnom klubu Maximus u Kotoru, oko četiri ujutro, počela je pucnjava. Srbijanski mediji pišu da je Jelena Rozga (38) jedva izvukla živu glavu.

Region 07.08.2016 | 20:49
Jelena Rozga jedva izvukla živu glavu
"Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam šta se kasnije zbivalo u publici", kratko je opisala Jelena.

Kako piše Telegraf.rs, incident nije bio nimalo bezazlen. Oko četiri sata u publici su se sukobile dvije grupe ljudi, navodno oko djevojke. Obezbjeđenje nije stiglo na vrijeme te su vrlo brzo dvoranom odjeknuli pucnji. Povrijeđenih je bilo, no niko, nasreću, nije smrtno stradao.

"Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su momci ozbiljno povrijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s bine da ne dobiju metak", kažu svjedoci.

U tom metežu nisu gledali na binu pa ne znaju kojim su putem s nje sišli pjevačica i prateći bend, a publika je nahrlila prema izlazima iz kluba.

Crnogorski mediji tvrde kako se uprava kluba potrudila incident zataškati pred novinarima i policijom.

(Avaz)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Krajisnik

07.08.2016 20:39

Previse kukolja se namnozilo u Crni Goru. Sramota. Sve to je posljedica vlasti Mila Djukanovica.

ODGOVORITE
Name

re

08.08.2016 07:59

Opet politika. Eto politika odlučuje hoću li ja otići na koncert sa pištoljem za pasom ili ću ponijeti ružu da je poklonim djevojci.

Name

BB

08.08.2016 09:20

Na koncert, sa pistoljem.

ODGOVORITE
Name

Heisenberg

08.08.2016 10:03

Ништа чудно, обзиром да је у питању земља која и у 21. вијеку почива на принципима племенске заједнице!!!

ODGOVORITE