Крунић: Жао ми је! Сингл је био хаос...

Српска тенисерка причала о околностима под којима је непланирано наступила и у појединачној конкуренцији на ОИ у Рију.

Остали спортови 07.08.2016 | 17:45
Крунић: Жао ми је! Сингл је био хаос...
Субота поподне, међу догађајима који су у току на званичном сајту Олимпијских игара, одједном име Александре Крунић.

И то у сингл мечу против Кристине Младеновић из Француске.

Ако је некоме промакло, прошле недеље, приликом поласка из Београда за Рио, Алекс је нагласила да ће се такмичити само у дублу, са Јеленом Јанковић.

Десило се то да је Украјинка Лесија Цуренко у последњем тренутку одустала због повреде и српска тенисерка заузела је њено место.

"Сингл је био смешан. Устала сам у 10 ујутру, а удва ујутру смо се вратили са церемоније отварања. До 10.15 сам морала да се упишем у алтернативу, у 11 сам паркирала бус, тако да је тај сингл био хаос", кратко је рекла Крунић.

Она је поражена резултатом 6:1, 6:4, а касније и у дублу, када су њу и "Џеј Џеј" савладале Конта и Вотсон из Велике Британије - 6:2, 6:1.

"Криво ми је, наравно, што нисмо пружиле бољу партију. Мислим да резултат није био баш реалан. Делује много лако, иако не могу да кажем да смо играле толико лоше".

"Било је пар судијских одлука које су нам засметале и, нажалост, дошле су у јако лоше време - на ђус, на сервис, то је била наша брејк лопта, али... Нико нам није крив што смо изгубиле", рекла је Крунић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар