Krunić: Žao mi je! Singl je bio haos...

Srpska teniserka pričala o okolnostima pod kojima je neplanirano nastupila i u pojedinačnoj konkurenciji na OI u Riju.

Ostali sportovi 07.08.2016 | 17:45
Krunić: Žao mi je! Singl je bio haos...
Subota popodne, među događajima koji su u toku na zvaničnom sajtu Olimpijskih igara, odjednom ime Aleksandre Krunić.

I to u singl meču protiv Kristine Mladenović iz Francuske.

Ako je nekome promaklo, prošle nedelje, prilikom polaska iz Beograda za Rio, Aleks je naglasila da će se takmičiti samo u dublu, sa Jelenom Janković.

Desilo se to da je Ukrajinka Lesija Curenko u poslednjem trenutku odustala zbog povrede i srpska teniserka zauzela je njeno mesto.

"Singl je bio smešan. Ustala sam u 10 ujutru, a udva ujutru smo se vratili sa ceremonije otvaranja. Do 10.15 sam morala da se upišem u alternativu, u 11 sam parkirala bus, tako da je taj singl bio haos", kratko je rekla Krunić.

Ona je poražena rezultatom 6:1, 6:4, a kasnije i u dublu, kada su nju i "Džej Džej" savladale Konta i Votson iz Velike Britanije - 6:2, 6:1.

"Krivo mi je, naravno, što nismo pružile bolju partiju. Mislim da rezultat nije bio baš realan. Deluje mnogo lako, iako ne mogu da kažem da smo igrale toliko loše".

"Bilo je par sudijskih odluka koje su nam zasmetale i, nažalost, došle su u jako loše vreme - na đus, na servis, to je bila naša brejk lopta, ali... Niko nam nije kriv što smo izgubile", rekla je Krunić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar