"Ни Туђман не би ишао на ово славље у Книн"

Предсједник Српског народног вијећа Милорад Пуповац изјавио је да ни бивши предсједник Хрватске Фрањо Туђман не би под оваквим околностима отишао у Книн на прославу акције "Олуја".

Регион 07.08.2016 | 10:05
"Ни Туђман не би ишао на ово славље у Книн"
"Не вјерујем ни да би Фрањо Туђман у окваквим околностима ишао у Книн. Кад би и ишао, вјероватно би направио припреме да би могао отићи, а овако нешто сасвим сигурно у његово вријеме и под његовим вођством не би било могуће", рекао је Пуповац одговарајући на новинарско питање да ли је спреман да лично оде на прославу "Олује" наредних година.

Пуповац је у Горњем Селишту код Глине, гдје су прошле године ексхумиране двије масовне гробнице с укупно 56 страдалих 1995. године, учествовао на комеморација у спомен на убијене и нестале током и након акције "Олуја".

Окупљени мјештани, представници СНВ-а, амбасаде Србије у Хрватској, локални и жупанијски одборници и званичници, положили су вијенце и цвијеће и запалили свијеће на гробљу Свете Екатерине у Горњем Селишту.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Нео

07.08.2016 08:36

Па ово су све дјеца! Родитељи ни немају појма ста је ово...вецина њих! А за ово је крива масонка Колинда КИТАровиц! Она је та која заједно са Вуцицем и масоном Милорадом Додиком мора да дрзи народ у овом националистицком стању, екстази! Има једна мапа на интернету (масонска), у којој је Република Српска, Србија и РХ, пограницно подруцје против најезде муслимана које це Ердоган ускоро да посаље...питајте Игора Радојицица (масона) и Небојсу Радмановица (Прапу), они би требали висе да знају! Дуга је прица, али, спремте се, спремете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хитлерови наследници

07.08.2016 08:38

Да ли је могуће да се оживљава леш у сржи стартног нацизма и то баш код хрвата!? Јели ја ово сањам или је ово фотомонтажа или ја стварно видим ХОС-знак?! Кукасти крст и ХОС је исто!!! Ти покличи су позиви на геноцид до сада најстрашнијих размјера који су починили нацисти. Позивају ли хрвати на геноцид не хрватског становништва?! Мени се леди крв када видим ово. Позивам све хрвате, поштене људе добре воље да се дистанцирају од овог зла. Ово је Исил за милион пута гором идеологијом. Следећи ударац на ово зло биће дугосежан. Баш ме интересује даљи развој на овој основи. Погледајте ове младе жене и момке на слици! УЖАС да су тако млади већ контаминирани најстрашнијом идеологијом која је већ годинама практично мртва. Они величају побједјено зло. Каквој ли се будућности надају?! Остајем ужаснута! Ово не може добро проћи. Молимо се Свевишњем да их спаси овог зла. Амин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

07.08.2016 10:23

Ово сто се види опасније је по будуцност Европе од ИСИЛа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванга

07.08.2016 20:37

Онда им не гине Блајбург.