"Ni Tuđman ne bi išao na ovo slavlje u Knin"

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac izjavio je da ni bivši predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman ne bi pod ovakvim okolnostima otišao u Knin na proslavu akcije "Oluja".

Region 07.08.2016 | 10:05
"Ni Tuđman ne bi išao na ovo slavlje u Knin"
"Ne vjerujem ni da bi Franjo Tuđman u okvakvim okolnostima išao u Knin. Kad bi i išao, vjerovatno bi napravio pripreme da bi mogao otići, a ovako nešto sasvim sigurno u njegovo vrijeme i pod njegovim vođstvom ne bi bilo moguće", rekao je Pupovac odgovarajući na novinarsko pitanje da li je spreman da lično ode na proslavu "Oluje" narednih godina.

Pupovac je u Gornjem Selištu kod Gline, gdje su prošle godine ekshumirane dvije masovne grobnice s ukupno 56 stradalih 1995. godine, učestvovao na komemoracija u spomen na ubijene i nestale tokom i nakon akcije "Oluja".

Okupljeni mještani, predstavnici SNV-a, ambasade Srbije u Hrvatskoj, lokalni i županijski odbornici i zvaničnici, položili su vijence i cvijeće i zapalili svijeće na groblju Svete Ekaterine u Gornjem Selištu.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Neo

07.08.2016 08:36

Pa ovo su sve djeca! Roditelji ni nemaju pojma sta je ovo...vecina njih! A za ovo je kriva masonka Kolinda KITArovic! Ona je ta koja zajedno sa Vucicem i masonom Miloradom Dodikom mora da drzi narod u ovom nacionalistickom stanju, ekstazi! Ima jedna mapa na internetu (masonska), u kojoj je Republika Srpska, Srbija i RH, pogranicno podrucje protiv najezde muslimana koje ce Erdogan uskoro da posalje...pitajte Igora Radojicica (masona) i Nebojsu Radmanovica (Prapu), oni bi trebali vise da znaju! Duga je prica, ali, spremte se, spremete...

ODGOVORITE
Name

Hitlerovi naslednici

07.08.2016 08:38

Da li je moguće da se oživljava leš u srži startnog nacizma i to baš kod hrvata!? Jeli ja ovo sanjam ili je ovo fotomontaža ili ja stvarno vidim HOS-znak?! Kukasti krst i HOS je isto!!! Ti pokliči su pozivi na genocid do sada najstrašnijih razmjera koji su počinili nacisti. Pozivaju li hrvati na genocid ne hrvatskog stanovništva?! Meni se ledi krv kada vidim ovo. Pozivam sve hrvate, poštene ljude dobre volje da se distanciraju od ovog zla. Ovo je Isil za milion puta gorom ideologijom. Sledeći udarac na ovo zlo biće dugosežan. Baš me interesuje dalji razvoj na ovoj osnovi. Pogledajte ove mlade žene i momke na slici! UŽAS da su tako mladi već kontaminirani najstrašnijom ideologijom koja je već godinama praktično mrtva. Oni veličaju pobjedjeno zlo. Kakvoj li se budućnosti nadaju?! Ostajem užasnuta! Ovo ne može dobro proći. Molimo se Svevišnjem da ih spasi ovog zla. Amin.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

07.08.2016 10:23

Ovo sto se vidi opasnije je po buducnost Evrope od ISILa

ODGOVORITE
Name

Vanga

07.08.2016 20:37

Onda im ne gine Blajburg.