Инсајдер српског шампиона из Италије: Незгодни, брзи, офанзивни...!

Али Звезда не треба да се плаши! „Већина играча је дуго у клубу, још од Серије Б“, поручује некадашњи првотимац црвено – белих Дарко Лазовић.

Фудбал 05.08.2016 | 20:30
Инсајдер српског шампиона из Италије: Незгодни, брзи, офанзивни...!
Редовни хроничари италијнског фудбала знају све о Сасуолу. Или скоро све... Једна од сензација Серије А биће велика препрека црвено – белима. Немају славну историју, али имају – озбиљан играчки кадар. Немају никакав европски педигре, али имају могућност да улажу.

Немају у својим редовима ведете италијанског и светског фудбала, али имају уиграну поставу која се калила у Серији Б. Некадашњи љубимац Делија Дарко Лазовић каже за МОЗЗАРТ Спорт да се екипа Сасуола може окаракеристати једном речју – незгодна.

„Искрено, очекивао сам да ће Звезда да извуче Сасуоло. Пре свега због тога што ћу доћи да одгледам меч.Када сам дошао у Италију Сасуоло је био један од тимова који ми се свидео на прво гледање. Онако, незгодни су. Немају навијаче, а опет свима су симпатични. Играју офанзивно, ни налик на велики број италијанских екипа“, каже за наш портал актуелни члан Ђенове Дарко Лазовић.

Скоро да му није било потребно постављати додатна питања.

„Рекох немају навијаче, али много улажу у тим. Што је за овај двомеч против Звезде јако битно врло су уиграни. Јесте да првенство није почело, али они играју дуго заједно. Још од Серије Б. Два имена се издвајају. Реч је о крилним играчима Берардију и Сансонеу. Били су позивани у репрезентацију. Међутим, Звезда треба да их поштује, али никако да их се плаши. Јер они нису Јувентус, него - Сасуоло. Италијански медији су углавном констатовали да Сасуоло није имао среће у жребу, јер добро знају шта је Звезда"

Ипак, крилни фудбалер сматра да Звезда има шансу.

„Звезда има одличан тим. Могуће је да се мало подлегло еуфорији после првог меча у Разграду. Сви су причали да је посао завршен, а испотавило се да Лудогорец има озбиљан тим. Надам се да ће тренер успети да извуче екипу из тренутног стања. А онда је све могуће“,јасан је Лазовић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар