Insajder srpskog šampiona iz Italije: Nezgodni, brzi, ofanzivni...!

Ali Zvezda ne treba da se plaši! „Većina igrača je dugo u klubu, još od Serije B“, poručuje nekadašnji prvotimac crveno – belih Darko Lazović.

Fudbal 05.08.2016 | 20:30
Insajder srpskog šampiona iz Italije: Nezgodni, brzi, ofanzivni...!
Redovni hroničari italijnskog fudbala znaju sve o Sasuolu. Ili skoro sve... Jedna od senzacija Serije A biće velika prepreka crveno – belima. Nemaju slavnu istoriju, ali imaju – ozbiljan igrački kadar. Nemaju nikakav evropski pedigre, ali imaju mogućnost da ulažu.

Nemaju u svojim redovima vedete italijanskog i svetskog fudbala, ali imaju uigranu postavu koja se kalila u Seriji B. Nekadašnji ljubimac Delija Darko Lazović kaže za MOZZART Sport da se ekipa Sasuola može okarakeristati jednom rečju – nezgodna.

„Iskreno, očekivao sam da će Zvezda da izvuče Sasuolo. Pre svega zbog toga što ću doći da odgledam meč.Kada sam došao u Italiju Sasuolo je bio jedan od timova koji mi se svideo na prvo gledanje. Onako, nezgodni su. Nemaju navijače, a opet svima su simpatični. Igraju ofanzivno, ni nalik na veliki broj italijanskih ekipa“, kaže za naš portal aktuelni član Đenove Darko Lazović.

Skoro da mu nije bilo potrebno postavljati dodatna pitanja.

„Rekoh nemaju navijače, ali mnogo ulažu u tim. Što je za ovaj dvomeč protiv Zvezde jako bitno vrlo su uigrani. Jeste da prvenstvo nije počelo, ali oni igraju dugo zajedno. Još od Serije B. Dva imena se izdvajaju. Reč je o krilnim igračima Berardiju i Sansoneu. Bili su pozivani u reprezentaciju. Međutim, Zvezda treba da ih poštuje, ali nikako da ih se plaši. Jer oni nisu Juventus, nego - Sasuolo. Italijanski mediji su uglavnom konstatovali da Sasuolo nije imao sreće u žrebu, jer dobro znaju šta je Zvezda"

Ipak, krilni fudbaler smatra da Zvezda ima šansu.

„Zvezda ima odličan tim. Moguće je da se malo podleglo euforiji posle prvog meča u Razgradu. Svi su pričali da je posao završen, a ispotavilo se da Ludogorec ima ozbiljan tim. Nadam se da će trener uspeti da izvuče ekipu iz trenutnog stanja. A onda je sve moguće“,jasan je Lazović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar