ЛЕ: Шта кажу Италијани о жријебу Црвена Звезда - Сасуоло?!

Звезда је последње име које смо желели да видимо - из више разлога! Први меч између Сасуола и црвено-белих је на програму 18. августа, реванш недељу дана касније у Београду.

Фудбал 05.08.2016 | 19:00
ЛЕ: Шта кажу Италијани о жријебу Црвена Звезда - Сасуоло?!
Ако је судити по првом утиску, ни једни ни други нису задовољни. Утисак је код обе стране да је противник могао да буде и лакши. 

О жребу Сасуола и судару са Црвеном звездом пишу скоро сви значајни италијански медији, а занимљив је осврт Газете дело Спорт која каже да је Звезда најбољи репрезент југословенског фудбала и да Сасуло није имао среће.

И Газета, али и још неки италијански локални медији пишу да је главни проблем за Неровердије тај што ће се "реванш играти на стадиону званом Маракана који има невероватно добру атмосферу".

Локални лист из Ређо Емилије каже да је име Црвене звезде "послење које је ико хтео да види како са спортског, тако и са тачке безбездности". Звезду називају клубом великом историјом, али пре свега клубом веома опасних хулигана познатих у целом свету.

Спортмедијасет у првој реченици истиче да је могло "много боље", да је Звезда шампион Србије и да се враћа у Европу после проблема финансијске природе.

Коријере дело Спорт такође пише о атмосфери која чека Сасуоло и назива је "кључајућом".

О "лошем" жребу Сасуола писао је и познати италијански новинар Танкреди Палмери који је на Твитеру кратко прокоментарисао "не баш најбољи исход по Сасуоло".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар