LE: Šta kažu Italijani o žrijebu Crvena Zvezda - Sasuolo?!

Zvezda je poslednje ime koje smo želeli da vidimo - iz više razloga! Prvi meč između Sasuola i crveno-belih je na programu 18. avgusta, revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.

Fudbal 05.08.2016 | 19:00
LE: Šta kažu Italijani o žrijebu Crvena Zvezda - Sasuolo?!
Ako je suditi po prvom utisku, ni jedni ni drugi nisu zadovoljni. Utisak je kod obe strane da je protivnik mogao da bude i lakši. 

O žrebu Sasuola i sudaru sa Crvenom zvezdom pišu skoro svi značajni italijanski mediji, a zanimljiv je osvrt Gazete delo Sport koja kaže da je Zvezda najbolji reprezent jugoslovenskog fudbala i da Sasulo nije imao sreće.

I Gazeta, ali i još neki italijanski lokalni mediji pišu da je glavni problem za Neroverdije taj što će se "revanš igrati na stadionu zvanom Marakana koji ima neverovatno dobru atmosferu".

Lokalni list iz Ređo Emilije kaže da je ime Crvene zvezde "poslenje koje je iko hteo da vidi kako sa sportskog, tako i sa tačke bezbezdnosti". Zvezdu nazivaju klubom velikom istorijom, ali pre svega klubom veoma opasnih huligana poznatih u celom svetu.

Sportmedijaset u prvoj rečenici ističe da je moglo "mnogo bolje", da je Zvezda šampion Srbije i da se vraća u Evropu posle problema finansijske prirode.

Korijere delo Sport takođe piše o atmosferi koja čeka Sasuolo i naziva je "ključajućom".

O "lošem" žrebu Sasuola pisao je i poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri koji je na Tviteru kratko prokomentarisao "ne baš najbolji ishod po Sasuolo".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar