СЛС - најава: Дерби у Хумској, шампион вида ране у Лучанима!

Ко с ким, када и где у трећем колу Суперлиге...

Фудбал 05.08.2016 | 16:00
СЛС - најава: Дерби у Хумској, шампион вида ране у Лучанима!
Фудбалери Црвене звезде, после елиминације од Лудогореца у квалификацијама за Лигу шампиона, окрећу се гостовању Младости у Лучанима са жељом да се врате на победнички колосек, док се дерби 3. кола Суперлига игра у Хумској, где Партизан са новим-старим тренером Марком Николићем, дочекује Војводину.

Партизан је у прва два кола освојио само један бод, што је узроковало смену Ивана Томића. Прву "тројку" ове сезоне покушаће да обезбеди Марко Николић, повратник на клупу црно-белих. Задатак му, међутим, уопште неће бити лак, јер у Хумску долази Војводина, на крилима великог успеха и тријумфа против Динама из Минска (2:0) у Белорусији у квалификацијама за Лигу Европе.

Новосађани су тадиционално незгодан ривал Партизану, посебно у Београду, где су у последњих пет дуела славили два пута, уз реми.

Са друге стране, црно-бели "морају" да победе и издигну се изнад тешког момента и лошег почетка сезоне на домаћој сцени, као и ране елиминације из Европе.

Црвена звезду очекује меч са тимом који је остварио две победе на старту, али и борба са самим собом, јер јој је још у подсвести Лудогорец и исцрпљујућа утакмица од 120 минута.

Тренер Миодраг Божовић позвао је своје изабранике да се концентришу на домаће првенство и биће занимљиво видети њихову реакцију.

Премијерна утакмица трећег кола игра се у Нишу, где ће Раднички угостити Рад.

СУПЕРЛИГА, 3. коло:

петак:

Раднички Ниш - Рад 20.00

субота:

Младост - Црвена звезда 20.00 (ТВ Арена Спорт 1)
Металац - Напредак 20.00
Нови Пазар - Чукарички 20.00
Бачка - Јавор 20.00
Радник - Спартак 20.00
Вождовац - Борац 20.00

недеља:

Партизан - Војводина 19.00 (ТВ Арена Спорт 1)

ТАБЕЛА: Младост 6, Спартак 6, Црвена звезда 4, Вождовац, Напредак 4, Раднички Ниш 3, Војводина 3, Металац 3, Јавор 2, Радник 2, Нови Пазар 1, Чукарички 1, Партизан 1, Бачка 1, Борац 0, Рад 0.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар