SLS - najava: Derbi u Humskoj, šampion vida rane u Lučanima!

Ko s kim, kada i gde u trećem kolu Superlige...

Fudbal 05.08.2016 | 16:00
SLS - najava: Derbi u Humskoj, šampion vida rane u Lučanima!
Fudbaleri Crvene zvezde, posle eliminacije od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, okreću se gostovanju Mladosti u Lučanima sa željom da se vrate na pobednički kolosek, dok se derbi 3. kola Superliga igra u Humskoj, gde Partizan sa novim-starim trenerom Markom Nikolićem, dočekuje Vojvodinu.

Partizan je u prva dva kola osvojio samo jedan bod, što je uzrokovalo smenu Ivana Tomića. Prvu "trojku" ove sezone pokušaće da obezbedi Marko Nikolić, povratnik na klupu crno-belih. Zadatak mu, međutim, uopšte neće biti lak, jer u Humsku dolazi Vojvodina, na krilima velikog uspeha i trijumfa protiv Dinama iz Minska (2:0) u Belorusiji u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Novosađani su tadicionalno nezgodan rival Partizanu, posebno u Beogradu, gde su u poslednjih pet duela slavili dva puta, uz remi.

Sa druge strane, crno-beli "moraju" da pobede i izdignu se iznad teškog momenta i lošeg početka sezone na domaćoj sceni, kao i rane eliminacije iz Evrope.

Crvena zvezdu očekuje meč sa timom koji je ostvario dve pobede na startu, ali i borba sa samim sobom, jer joj je još u podsvesti Ludogorec i iscrpljujuća utakmica od 120 minuta.

Trener Miodrag Božović pozvao je svoje izabranike da se koncentrišu na domaće prvenstvo i biće zanimljivo videti njihovu reakciju.

Premijerna utakmica trećeg kola igra se u Nišu, gde će Radnički ugostiti Rad.

SUPERLIGA, 3. kolo:

petak:

Radnički Niš - Rad 20.00

subota:

Mladost - Crvena zvezda 20.00 (TV Arena Sport 1)
Metalac - Napredak 20.00
Novi Pazar - Čukarički 20.00
Bačka - Javor 20.00
Radnik - Spartak 20.00
Voždovac - Borac 20.00

nedelja:

Partizan - Vojvodina 19.00 (TV Arena Sport 1)

TABELA: Mladost 6, Spartak 6, Crvena zvezda 4, Voždovac, Napredak 4, Radnički Niš 3, Vojvodina 3, Metalac 3, Javor 2, Radnik 2, Novi Pazar 1, Čukarički 1, Partizan 1, Bačka 1, Borac 0, Rad 0.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar