Састанак заказан за касно послијеподне

Након успјешног састанка предјседавајућег Предсједништава БиХ и лидера СДА Бакира Изетбеговића и Милорада Додика челника СНСД-а и предсједника Републике Српске, на којем је усаглашен механизам координације те писмо намјере према ММФ-у, данас би требао услиједити састанак Изетбеговића с лидером ХДЗ-а Драганом Човићем.

Босна и Херцеговина 02.08.2016 | 16:37
Састанак заказан за касно послијеподне
Наиме, Човић је одмах након постизања договора Изетбеговића и Додика изразио незадовољство што је механизам координације договаран без присуства представника хрватског народа те је изразио бојазан да би договореним механизмом долазило до прегласавања.

Како је за аваз.ба речено од извора из Странке демократске акције, састанак би се требао одржати данас у касним послијеподневним сатима, али локација састанка још није дефинисана. До сада се спекулисало да би се он могао одржати у Мостару, а према посљедним незваничним информацијама до сусрета би могло доћи и у Сарајеву.

Састанку би требали, поред Човића и Изетбеговића, присуствовати и предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић те премијер Федерације БиХ Фадил Новалић. 

Извор: Аваз

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

......

02.08.2016 15:32

Нема вецег лицемјера ид овога загладјеног криминалца из Херцеговине сад овако сад онако само му је битно да дрзава не функционисе .... Велики непријатељ Босне

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ре

02.08.2016 16:01

Тацно тако. Обама мозе да маста о богатству овог криминалца.

Name

дзоо

02.08.2016 15:34

Јаког састанка све је просло додик спасен овце блеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

који идиоти

02.08.2016 17:13

Требају и тајкунски хотели несто зарадити срам их било дјубрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

постен

02.08.2016 17:34

Ниста од састанка.Изетбеговиц појео бурек а рибу казе рекао да замотају па це ујутро дати Цовицу.Поред толики бурека и цевапа у Сарајеву они отисли у коњиц на бурек и рибу!

ОДГОВОРИТЕ