Запаљена 'шкода' траг до Ђокићевог убице

Након јучерашњег убиства Чеде Ђокића на балкону у центру Зворника, данас се огласила и зворничка полиција. Нису саопштени никакви нови подаци, осим да је у близини мјеста Папраћа у општини Шековићи пронађен изгорјели аутомобил марке „шкода“, који се доводи у везу са починицима убиства. Још нема информација из ког оружја је пуцано, као ни са које локације.

Република Српска 02.08.2016 | 22:50
Запаљена 'шкода' траг до Ђокићевог убице
Чедо Ђокић убијен је поготком у предјелу груди. Имао је полицијски досије и бавио се незаконитим пословима.

„Све што је нађено у истрази биће предмет вјештачења и тек након вјештачења ћемо рећи о којој врсти оружја се ради“, каже Младен Савић, криминалистички инспектор у СЈБ Зворнок. Сличан одговор дао је и на питање о локацији са које је убица пуцао.

У мјесту Папраћа на подручју општине Шековићи пронађен је запаљен аутомобил марке "шкода", који се доводи у везу са починицоцима убиства и који се сада налази у кругу Станице јавне безбједности у Зворнику.

С обзиром на то да је Зворник недавно покривен бројним видео-камерама, можда ће снимци са њих помоћи у откривању починилаца овог убиства, које по начину извршења личи на ликвидацију криминогених лица у неким другим државама.