Порто нашао нападача - Србин из Легије слеће на Драгао?!

Репрезентативац Мађарске Немања Николић у преговорима је са славним португласким клубом!

Фудбал 05.08.2016 | 15:00
Порто нашао нападача - Србин из Легије слеће на Драгао?!
Ако неко зна како се купује јефтин фудбалер, а потом скупо продаје европским гигантима онда је то сигурно Порто који је намирисао и једног Србина са којим има сличан план. За почетак очекују да са њим врате титулу на Драгао.

Немања Николић (28), момак родом из Сенте, који наступа за селекцију Мађарске, запао је за око скаутима славног португласког клуба. Према информацијама из Португалије, преговори са варшавском Легијом су у поодмаклој фази, а очекује се да наредних данаНиколић званично обуче плаво-бели дрес клуба са Драгаоа.

Детаљи трансфера за сада нису познати, али се зна да ће репрезентативац Мађарске добити дупло већу плату у Португалу него што је има сада у Пољској (400.000 евра).

Немања Николић, који је носио дрес Мађарске и на недавном Европском првенству у Француској, прошле сезоне је био најбољи стрелац пољског првенства. Он је на 37 утакмица чак 28 пута погађао мрежу противника у дресу Легије, што је најбољи учинак у тамошњем фудбалу још од 1996. године.

Да су му голови у крви, фудбалер из Сенте је показао и пре доласка у Легију када је три сезоне узастопно био најбољи стрелац мађарског првенства у дресу Видеотона. У земљи наших северних суседа Николић је наступао од 2006. до 2014. године, а мађарски пасош добио је 2011. када је и постао репрезентативац.

За Николића се, иначе, интересује и француски Нант, али је јасно да би долазак у Порто сигурно био велики корак у каријери сјајног голгетера Легије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар