Porto našao napadača - Srbin iz Legije sleće na Dragao?!

Reprezentativac Mađarske Nemanja Nikolić u pregovorima je sa slavnim portuglaskim klubom!

Fudbal 05.08.2016 | 15:00
Porto našao napadača - Srbin iz Legije sleće na Dragao?!
Ako neko zna kako se kupuje jeftin fudbaler, a potom skupo prodaje evropskim gigantima onda je to sigurno Porto koji je namirisao i jednog Srbina sa kojim ima sličan plan. Za početak očekuju da sa njim vrate titulu na Dragao.

Nemanja Nikolić (28), momak rodom iz Sente, koji nastupa za selekciju Mađarske, zapao je za oko skautima slavnog portuglaskog kluba. Prema informacijama iz Portugalije, pregovori sa varšavskom Legijom su u poodmakloj fazi, a očekuje se da narednih danaNikolić zvanično obuče plavo-beli dres kluba sa Dragaoa.

Detalji transfera za sada nisu poznati, ali se zna da će reprezentativac Mađarske dobiti duplo veću platu u Portugalu nego što je ima sada u Poljskoj (400.000 evra).

Nemanja Nikolić, koji je nosio dres Mađarske i na nedavnom Evropskom prvenstvu u Francuskoj, prošle sezone je bio najbolji strelac poljskog prvenstva. On je na 37 utakmica čak 28 puta pogađao mrežu protivnika u dresu Legije, što je najbolji učinak u tamošnjem fudbalu još od 1996. godine.

Da su mu golovi u krvi, fudbaler iz Sente je pokazao i pre dolaska u Legiju kada je tri sezone uzastopno bio najbolji strelac mađarskog prvenstva u dresu Videotona. U zemlji naših severnih suseda Nikolić je nastupao od 2006. do 2014. godine, a mađarski pasoš dobio je 2011. kada je i postao reprezentativac.

Za Nikolića se, inače, interesuje i francuski Nant, ali je jasno da bi dolazak u Porto sigurno bio veliki korak u karijeri sjajnog golgetera Legije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar