Дерменџијев: Морамо да дамо бар један гол Звезди!

Тренер Лудогореца Георги Дерменџијев изјавио је да очекује тешку утакмицу против Црвене Звезде у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 02.08.2016 | 12:30
Дерменџијев: Морамо да дамо бар један гол Звезди!
Он је истакао да ће се његова екипа трудити да постигне гол како би прошла даље.

"У овој фази Лиге шампиона нема лаких утакмица. У овом реваншу обе екипе морају да играју најбоље што могу. Резултат из првогмеча је 2:2, али Лудогорец је квалитетна екипа и играће на тода постигне гол", рекао је Дерменџијев на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Лудогореца и Црвене Звезде играју од 20.30 у Београду реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу пиона. У првом мечу прошлог уторка резултат је био 2:2.

Тренер бугарског тима није желео да каже да ли ће мењати састав у односу на први меч.

"Направили смо озбиљну анализу игре из прве утакмице, а сутра ћемо видети шта ће бити",рекао је Дерменџијев.

Тренер Звезде Миодраг Божовић рекао је раније да неће бити крај ако Звезда не продје даље, а његов колега из Лудогореца се сложио са том изјавом.

"Фудбал је фудбал, живот је живот, то је добра психолошка ствар, како би се скинуо притисак",рекао је Дерменџијев.

Упитан како ће играти сутра - тактички или нападачки, Дерменџијев је одговорио да се овакве утакмице играју главом.

Голман Лудогореца Владислав Стојанов рекао је да се његова екипа добро припремила за дуел. Он је навео да на Звезду неће утицати то што није дуго играла у Европи.

"Имају много искусних играча и искусан стручни штаб, који зна да мотивише играче. Ја желим да Лудогорец игра како може и онда ће бити све у реду. Не очејкујем много прилика у сутрашњем дуелу, најважније је да одбранимо своју мрежу и да постигнемо гол и на тај начин Лудогорец пролази даље", рекао је Дерменџијев.

И тренер и голман Лудогореца су се сложили да ће за фудбалере бити добро што ће играти пред пуним стадионом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар