Dermendžijev: Moramo da damo bar jedan gol Zvezdi!

Trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Crvene Zvezde u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 02.08.2016 | 12:30
Dermendžijev: Moramo da damo bar jedan gol Zvezdi!
On je istakao da će se njegova ekipa truditi da postigne gol kako bi prošla dalje.

"U ovoj fazi Lige šampiona nema lakih utakmica. U ovom revanšu obe ekipe moraju da igraju najbolje što mogu. Rezultat iz prvogmeča je 2:2, ali Ludogorec je kvalitetna ekipa i igraće na toda postigne gol", rekao je Dermendžijev na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Ludogoreca i Crvene Zvezde igraju od 20.30 u Beogradu revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu piona. U prvom meču prošlog utorka rezultat je bio 2:2.

Trener bugarskog tima nije želeo da kaže da li će menjati sastav u odnosu na prvi meč.

"Napravili smo ozbiljnu analizu igre iz prve utakmice, a sutra ćemo videti šta će biti",rekao je Dermendžijev.

Trener Zvezde Miodrag Božović rekao je ranije da neće biti kraj ako Zvezda ne prodje dalje, a njegov kolega iz Ludogoreca se složio sa tom izjavom.

"Fudbal je fudbal, život je život, to je dobra psihološka stvar, kako bi se skinuo pritisak",rekao je Dermendžijev.

Upitan kako će igrati sutra - taktički ili napadački, Dermendžijev je odgovorio da se ovakve utakmice igraju glavom.

Golman Ludogoreca Vladislav Stojanov rekao je da se njegova ekipa dobro pripremila za duel. On je naveo da na Zvezdu neće uticati to što nije dugo igrala u Evropi.

"Imaju mnogo iskusnih igrača i iskusan stručni štab, koji zna da motiviše igrače. Ja želim da Ludogorec igra kako može i onda će biti sve u redu. Ne očejkujem mnogo prilika u sutrašnjem duelu, najvažnije je da odbranimo svoju mrežu i da postignemo gol i na taj način Ludogorec prolazi dalje", rekao je Dermendžijev.

I trener i golman Ludogoreca su se složili da će za fudbalere biti dobro što će igrati pred punim stadionom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar