Трамп се заглавио у лифту, спасен уз помоћ мердевина

Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп спасен је из лифта који се заглавио између првог и другог спрата хотела у Колорадо Спрингсу, саопштила је локална ватрогасна служба.

Забава 31.07.2016 | 11:16
Трамп се заглавио у лифту, спасен уз помоћ мердевина
У саопштењу се наводи да су ватрогасци позвани у петак око 13.30 по локалном времену да спасу десетак људи, укључујући Трампа, који су били заглављени у лифту хотела „Мајнинг иксчејнџ“ у оквиру одмаралишта "Виндам Гранд Хотел & Спа", преноси агенција АП.

Ватрогасци су отворили горњи отвор лифта и спустили мердевине у кабину, уз помоћ којих су Трамп и остали изашли из лифта на другом спрату. Том приликом нико није повређен, наводи саопштење.

Адвокат и један од власника хотела, Пери Сандерс Јуниор, истиче да је током догађаја Трамповом тиму за обезбеђење дата контрола над хотелским лифтовима.

„Учесници забаве су били примерни гости, али је Трампово обезбеђење инсистирало на томе да ручно контролише лифтове“, наглашава Сандерс.

Након што су особе из лифта евакуисане, техничари фирме која сервисира лифтове у хотелу су рекли да се лифт заглавио пошто је неко окренуо кључ док је кабина била у покрету.

Проблем је решен и лифт је одмах поново пуштен у рад, додаје Сандерс.

Трамп је током предизборног скупа на Универзитету Колорадо у Колорадо Спрингсу критиковао шефа локалне ватрогасне службе зато што је ограничио број људи који може да присуствује говору америчког милијардера, у згради где се тај догађај одржавао.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар