Изненађење у Њемачкој: Народ хоће Боатенга за капитена репрезентације!

Изгледа да навијачи не верују Мануелу Нојеру као штоперу минхенског Бајерна!

Фудбал 07.08.2016 | 12:00
Изненађење у Њемачкој: Народ хоће Боатенга за капитена репрезентације!
Отишао је Филип Лам одмах после Мундијала, Бастијан Швајнштајгер је објавио повлачење, па трака у репрезентацији Немачке чека новог власника. Тим поводом утицајни Билд спровео је анкету међу читаоцима, питајући их ко би требало да буде нови вођа државног тима, а резултати су, у најмању руку, изненађујући.

После само једног дана гласања убедљиво води - Џером Боатенг. Штопер Бајерна из Минхена добио је 59.554 гласа посетилаца Билдовог онлајн издања, што чини 42 одсто учесника анкете. Колико му народ у Немачкој верује показује податак да је други на овој листи тренутно голман Мануел Нојер, са 31 одсто гласова.

Далеко лошије котирају се Томас Милер, Матс Хумелс и Тони Крос (сви по осам одсто гласова), док према мишљењу навијача најмање шансе има Сами Кедира (два одсто).

У сваком случају, одлука је на селектору Јоакиму Леву, који ће морати да пресече најкасније до 31.  августа кад Панцери у пријатељском дуелу играју са Финском.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ђина бро

08.08.2016 14:39

Ако Немци хоће да нешто ураде,нек узму Нојера јер је дечко звер на терену,на Европском Првенству је показао квалитет,јесте склизнуо на крају,али шта ћемо.

ОДГОВОРИТЕ