Iznenađenje u Njemačkoj: Narod hoće Boatenga za kapitena reprezentacije!

Izgleda da navijači ne veruju Manuelu Nojeru kao štoperu minhenskog Bajerna!

Fudbal 07.08.2016 | 12:00
Iznenađenje u Njemačkoj: Narod hoće Boatenga za kapitena reprezentacije!
Otišao je Filip Lam odmah posle Mundijala, Bastijan Švajnštajger je objavio povlačenje, pa traka u reprezentaciji Nemačke čeka novog vlasnika. Tim povodom uticajni Bild sproveo je anketu među čitaocima, pitajući ih ko bi trebalo da bude novi vođa državnog tima, a rezultati su, u najmanju ruku, iznenađujući.

Posle samo jednog dana glasanja ubedljivo vodi - Džerom Boateng. Štoper Bajerna iz Minhena dobio je 59.554 glasa posetilaca Bildovog onlajn izdanja, što čini 42 odsto učesnika ankete. Koliko mu narod u Nemačkoj veruje pokazuje podatak da je drugi na ovoj listi trenutno golman Manuel Nojer, sa 31 odsto glasova.

Daleko lošije kotiraju se Tomas Miler, Mats Humels i Toni Kros (svi po osam odsto glasova), dok prema mišljenju navijača najmanje šanse ima Sami Kedira (dva odsto).

U svakom slučaju, odluka je na selektoru Joakimu Levu, koji će morati da preseče najkasnije do 31.  avgusta kad Panceri u prijateljskom duelu igraju sa Finskom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Đina bro

08.08.2016 14:39

Ako Nemci hoće da nešto urade,nek uzmu Nojera jer je dečko zver na terenu,na Evropskom Prvenstvu je pokazao kvalitet,jeste skliznuo na kraju,ali šta ćemo.

ODGOVORITE