Он је пререзала гркљан другој тинејџерки?!

Кели Ј. Букеј (14) која је говорила да је психопата у потрази за својим првим убиством, оптужена је за покушај убиства након што се бициклом одвезла 17 километара до куће у којој је живела девојка њеног брата, претукла је, а потом и пререзала гркљан, преноси АП.

Свијет 30.07.2016 | 08:44
Он је пререзала гркљан другој тинејџерки?!
Тинејџерки из Њу Ричмонда судиће као одраслој особи, а тренутно је у притвору за малолетнике без могућности плаћања кауције до саслушања које је заказано за осми август.

У тужби је наведено да је полиција пронашла повређену девојку брата (15) како лежи на поду спаваће собе обливена крвљу, отворених рана на лицу и врату. Она им је рекла шта се догодило, као и да је била у кревету када је нападнута и исечена деловима изломљених чинија, јавља АП.

На основу писања локалних медија, након што је пробудила девојчицу, Букеј се над њом иживљавала сатима. Прво јој је уста прекрила рукама, након чега је почела да је удара чинијама и говори како је данима возила бицикл око њене куће вребајући прилику, али и да је психопата и да жели своје прво убиство. Док ју је секла деловима сломљене чиније питала је да ли би више волела да умре или искрвари, а преплашена девојчица је одабрала другу опцију која јој је, највероватније и спасила живот.

Како се испоставило, управо је Букеј послала полицијску патролу како би пронашли њену жртву. Ипак, она је рекла да су је зауставила двојица мушкараца у комбију желећи да је киднапују док је возила бицикл, а она им је саопштила да је девојка њеног брата сама кући и да је боље њу да узму, па су отишли. Одласком на дату адресу, полиција је пронашла претучену девојчицу која им је објаснила шта се догодило.

Полиција наводи да је оптужена тврдила како је само хтела да је застраши и натера да напусти тај крај како би се њен брат вратио кући. Наиме, како је објаснила, девојка је њеног брата чинила срећнијим више него што је она могла, па је желела да је застраши и отера.

Извор: Ассоциатед Пресс / Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар