On je prerezala grkljan drugoj tinejdžerki?!

Keli J. Bukej (14) koja je govorila da je psihopata u potrazi za svojim prvim ubistvom, optužena je za pokušaj ubistva nakon što se biciklom odvezla 17 kilometara do kuće u kojoj je živela devojka njenog brata, pretukla je, a potom i prerezala grkljan, prenosi AP.

Svijet 30.07.2016 | 08:44
On je prerezala grkljan drugoj tinejdžerki?!
Tinejdžerki iz Nju Ričmonda sudiće kao odrasloj osobi, a trenutno je u pritvoru za maloletnike bez mogućnosti plaćanja kaucije do saslušanja koje je zakazano za osmi avgust.

U tužbi je navedeno da je policija pronašla povređenu devojku brata (15) kako leži na podu spavaće sobe oblivena krvlju, otvorenih rana na licu i vratu. Ona im je rekla šta se dogodilo, kao i da je bila u krevetu kada je napadnuta i isečena delovima izlomljenih činija, javlja AP.

Na osnovu pisanja lokalnih medija, nakon što je probudila devojčicu, Bukej se nad njom iživljavala satima. Prvo joj je usta prekrila rukama, nakon čega je počela da je udara činijama i govori kako je danima vozila bicikl oko njene kuće vrebajući priliku, ali i da je psihopata i da želi svoje prvo ubistvo. Dok ju je sekla delovima slomljene činije pitala je da li bi više volela da umre ili iskrvari, a preplašena devojčica je odabrala drugu opciju koja joj je, najverovatnije i spasila život.

Kako se ispostavilo, upravo je Bukej poslala policijsku patrolu kako bi pronašli njenu žrtvu. Ipak, ona je rekla da su je zaustavila dvojica muškaraca u kombiju želeći da je kidnapuju dok je vozila bicikl, a ona im je saopštila da je devojka njenog brata sama kući i da je bolje nju da uzmu, pa su otišli. Odlaskom na datu adresu, policija je pronašla pretučenu devojčicu koja im je objasnila šta se dogodilo.

Policija navodi da je optužena tvrdila kako je samo htela da je zastraši i natera da napusti taj kraj kako bi se njen brat vratio kući. Naime, kako je objasnila, devojka je njenog brata činila srećnijim više nego što je ona mogla, pa je želela da je zastraši i otera.

Izvor: Associated Press / Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar