Глазгов дуго није овако треперио: Ван Перси у Ренџерсу?!

Додуше, пишу Турци, а они умеју да лансирају и непроверене информације!

Фудбал 08.08.2016 | 10:00
Глазгов дуго није овако треперио: Ван Перси у Ренџерсу?!
Спекулације су почеле још почетком лета, интензивирале су се када је Робин ван Персиизостављен из Фенербахчеовог тима који је савладао Монако са 2:1 у квалификацијама за Лигу шампиона. Одлазак из Истанбула сада се већ подразумева, а само је питање куда ће 32-годишњи ветеран? До сада су се помињали Лестер, Мидлзбро, па и Лацио, али изгледа да је РВП изабрао повратак на Острво. Само нешто севернији део.

У питању је Глазгов Ренџерс што објашњава благи осећај еуфорије у Шкотској. Много је времена прошло откако су Полицајци уопште довођени у везу са мега звездама, а Ван Перси то свакако јесте, без обзира на године.

Енглеске кладионице све до јутрос су на једну уложену фунту да ће Ван Перси и стићи у Глазгов плаћале 10. Преко ноћи квота је пала на 1/4. Можда је, међутим и само до гласина? Глазгов свакако не би могао да Ван Персију плаћа 5.000.000 годишње, а не треба заборавити да његов уговор са истанбулским Канаринцима истиче тек за две сезоне. Фенер би дакле сигурно тражио обештећење за играча кога је пре годину дана платио 5.500.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар