Glazgov dugo nije ovako treperio: Van Persi u Rendžersu?!

Doduše, pišu Turci, a oni umeju da lansiraju i neproverene informacije!

Fudbal 08.08.2016 | 10:00
Glazgov dugo nije ovako treperio: Van Persi u Rendžersu?!
Spekulacije su počele još početkom leta, intenzivirale su se kada je Robin van Persiizostavljen iz Fenerbahčeovog tima koji je savladao Monako sa 2:1 u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Odlazak iz Istanbula sada se već podrazumeva, a samo je pitanje kuda će 32-godišnji veteran? Do sada su se pominjali Lester, Midlzbro, pa i Lacio, ali izgleda da je RVP izabrao povratak na Ostrvo. Samo nešto severniji deo.

U pitanju je Glazgov Rendžers što objašnjava blagi osećaj euforije u Škotskoj. Mnogo je vremena prošlo otkako su Policajci uopšte dovođeni u vezu sa mega zvezdama, a Van Persi to svakako jeste, bez obzira na godine.

Engleske kladionice sve do jutros su na jednu uloženu funtu da će Van Persi i stići u Glazgov plaćale 10. Preko noći kvota je pala na 1/4. Možda je, međutim i samo do glasina? Glazgov svakako ne bi mogao da Van Persiju plaća 5.000.000 godišnje, a ne treba zaboraviti da njegov ugovor sa istanbulskim Kanarincima ističe tek za dve sezone. Fener bi dakle sigurno tražio obeštećenje za igrača koga je pre godinu dana platio 5.500.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar