Мото ГП - Маркез: Роси је мој главни и једини ривал!

„Роси је јачи од Лоренца, јер је брз и константан. Ове године Доктор има брзину, Лоренцо је нема и то се види“, поручио је Марк Маркез уз констатацију да му је Доктор једини прави ривал.

Остали спортови 29.07.2016 | 20:45
Мото ГП - Маркез: Роси је мој главни и једини ривал!
Марк Маркез се определио и за шпанску Марку изјавио да за њега у овој Мото ГП сезони не постоје други конкурент осим Валентина Росија. Он сматра да је Доктор ове сезоне најбржи, и да се његова брзина никако не може поредити са оним што показује по њему осредњи Хорхе Лоренцо.

„Роси је јачи од Лоренца јер је брз и константан. Ове године Доктор има брзину. Лоренцу ни пет победа не би донело превише среће“ рекао је Марк Маркез и дефинитивно се определио за Валентина Росија као јединог мотоциклисту који је кадар да га угрози у шампионским намерама.

„Мото ГП није индивидуални спорт. У нашем случају гледаоци сматрају да победа припада мотоциклисти, али је права истина да трку добија тим. Сви ми заједно функционишемо, и од екипе највише зависи какви можемо бити на стази. Не заборавите на то док нас гледате“, поручио је Маркез.

„Пазите, пре две године за мене је свака трка у којој нисам победио представљала пораз. Данас знам да то није тако, да се сваки тркачи викенд нова битка из које је једино важно да се добије рат“, закључио је на крају Марк Маркез, мотоциклиста Репсол Хонде.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар