Moto GP - Markez: Rosi je moj glavni i jedini rival!

„Rosi je jači od Lorenca, jer je brz i konstantan. Ove godine Doktor ima brzinu, Lorenco je nema i to se vidi“, poručio je Mark Markez uz konstataciju da mu je Doktor jedini pravi rival.

Ostali sportovi 29.07.2016 | 20:45
Moto GP - Markez: Rosi je moj glavni i jedini rival!
Mark Markez se opredelio i za špansku Marku izjavio da za njega u ovoj Moto GP sezoni ne postoje drugi konkurent osim Valentina Rosija. On smatra da je Doktor ove sezone najbrži, i da se njegova brzina nikako ne može porediti sa onim što pokazuje po njemu osrednji Horhe Lorenco.

„Rosi je jači od Lorenca jer je brz i konstantan. Ove godine Doktor ima brzinu. Lorencu ni pet pobeda ne bi donelo previše sreće“ rekao je Mark Markez i definitivno se opredelio za Valentina Rosija kao jedinog motociklistu koji je kadar da ga ugrozi u šampionskim namerama.

„Moto GP nije individualni sport. U našem slučaju gledaoci smatraju da pobeda pripada motociklisti, ali je prava istina da trku dobija tim. Svi mi zajedno funkcionišemo, i od ekipe najviše zavisi kakvi možemo biti na stazi. Ne zaboravite na to dok nas gledate“, poručio je Markez.

„Pazite, pre dve godine za mene je svaka trka u kojoj nisam pobedio predstavljala poraz. Danas znam da to nije tako, da se svaki trkači vikend nova bitka iz koje je jedino važno da se dobije rat“, zaključio je na kraju Mark Markez, motociklista Repsol Honde.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar