Бирајте спорт по крвној групи

Научници тврде да спортске активности треба да бирате у зависности од крвне групе. Пронађите своју и крените у акцију.

Здравље 27.07.2016 | 07:50
Бирајте спорт по крвној групи
НУЛТА КРВНА ГРУПА

Вама леже фитнес и напорне физичке вежбе. Имате изражену свест о својим животним циљевима, волите спорт и тренирате до изнемоглости.
Физички напор вам прија, а ако га нема, ви постајете потиштени и почињете да се гојите. Пошто вам је битно да увек и у свему будете лидер, вредно вежбате, трудите се да постижете врхунске резултате и да побеђујете.
За вас су идеалне вежбе које се раде у групи, попут аеробика, степ-аеробика, вежби за обликовање тела, плеса, источњачких борилачких вештина…

КРВНА ГРУПА А
Вама леже вам тимски спортови. Одлично се слажете с колегама, умете да изгладите сваки сукоб или неспоразум, не навијате само за себе већ и за друге.
Не одговара вам да вежбате сами, а посебно вас стимулише тренирање с пријатељицама и колегама. Ако кренете на вежбе сами, нећете дуго издржати и брзо ћете одустати.
Пријају вам јога, пливање, гимнастика, брзо ходање, вожња бицикла, ролера и клизање.

КРВНА ГРУПА Б
Особе са овом крвном групом су изразити индивидуалци, па тако и ви. У спорту, као и у животу, ви сте непредвидиви, понашате се онако како вам ’дуне’.
Може се десити да у пресудном тренутку подбаците и оставите пријатеље на цедилу или да, напротив, спасете ситуацију онда када на вас више нико не рачуна. Једноставно, ви сте особењаци и самотњаци.
Вама одговарају спортови у којима можете да вежбате сами, али и у групи. Идеално би било да комбинујете ова два вида вежбања. На пример, да у групи вежбате јогу и даџогирате сами.

КРВНА ГРУПА АБ
Ову крвну групу има мали број људи и сви су уравнотежени и смирени, а реакције су вам помало успорене. Вама не одговарају спортови који захтевају брзе рефлексе и муњевито реаговање.
Ви, као и сви представници ове крвне групе, много се крећете, водите рачуна о доброј форми и волите дуге шетње.Немојте се ограничавати зидовима фитнес-клуба, јер ће вам то брзо досадити. Вежбајте на отвореном, на свежем ваздуху.
Пријају вам трчање, енергичне шетње, вожња бицикла и ролера, клизање и скијање. Можете да поднесете прилично интензиван напор, али за вас никако није претерано замарање, већ само умереност.

Блиц Жена
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар