Одбојкашице Србије отишле у Бразил! Терзић: Идемо да их све побиједимо!

Женска одбојкашка репрезентација Србије кренула је пут Бразила где ће пре почетка Олимпијских игара одсести у Сакуареми, кампу Одбојкашке федерације Бразила.

Остали спортови 27.07.2016 | 12:15
Одбојкашице Србије отишле у Бразил! Терзић: Идемо да их све побиједимо!
Оне ће у том кампу одиграти против Бразилки две припремне утакмице 29. и 31. јула. Селектор Зоран Терзић веома је оптимистичан по питању самих Игара.

"Имамо довољно времена за адаптацију на услове у Рију. Амбиције су јасне, способни смо да играмо са свима и идемо на победу на сваком мечу”, истакао је Терзић.

Одбојкашице играју у групи Б у којој су још Кина, САД, Италија, Холандија и Порторико. Први меч одиграће 7. августа у 3.35 часова по нашем времену против Италије у дворани “Мараканазињо” у Рио де Жанеиру.

Капитен репрезентације Маја Огњеновић истиче да су амбиције у Рију веће него што су биле у Пекингу и Лондону.

“Част је што су неке од нас добиле прилику да трећи пут играмо на највећој спортској смотри на свету. Очекивања су већа него 2008. и 2012. Ова екипа је спремна за високе домете. Не могу да обећам медаљу, али обећавам да ћемо се максимално борити”, рекла је Огњеновићева.

На списку се налазе: Јована Бракочевић, Бојана Живковић, Тијана Малешевић, Бранкица Михајловић, Маја Огњеновић, Стефана Вељковић, Јелена Николић, Јована Стевановић, Милена Рашић, Силвија Поповић, Тијана Бошковић и Бианка Буша.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар