Odbojkašice Srbije otišle u Brazil! Terzić: Idemo da ih sve pobijedimo!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije krenula je put Brazila gde će pre početka Olimpijskih igara odsesti u Sakuaremi, kampu Odbojkaške federacije Brazila.

Ostali sportovi 27.07.2016 | 12:15
Odbojkašice Srbije otišle u Brazil! Terzić: Idemo da ih sve pobijedimo!
One će u tom kampu odigrati protiv Brazilki dve pripremne utakmice 29. i 31. jula. Selektor Zoran Terzić veoma je optimističan po pitanju samih Igara.

"Imamo dovoljno vremena za adaptaciju na uslove u Riju. Ambicije su jasne, sposobni smo da igramo sa svima i idemo na pobedu na svakom meču”, istakao je Terzić.

Odbojkašice igraju u grupi B u kojoj su još Kina, SAD, Italija, Holandija i Portoriko. Prvi meč odigraće 7. avgusta u 3.35 časova po našem vremenu protiv Italije u dvorani “Marakanazinjo” u Rio de Žaneiru.

Kapiten reprezentacije Maja Ognjenović ističe da su ambicije u Riju veće nego što su bile u Pekingu i Londonu.

“Čast je što su neke od nas dobile priliku da treći put igramo na najvećoj sportskoj smotri na svetu. Očekivanja su veća nego 2008. i 2012. Ova ekipa je spremna za visoke domete. Ne mogu da obećam medalju, ali obećavam da ćemo se maksimalno boriti”, rekla je Ognjenovićeva.

Na spisku se nalaze: Jovana Brakočević, Bojana Živković, Tijana Malešević, Brankica Mihajlović, Maja Ognjenović, Stefana Veljković, Jelena Nikolić, Jovana Stevanović, Milena Rašić, Silvija Popović, Tijana Bošković i Bianka Buša.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar