Грчка пребукирана, издају и собе чистачица

Ако тек сада одлучујете где ћете на летовање, на повољне цене не треба да рачунате, а поготово не да ћете наћи смештај баш тамо где желите.

Свијет 26.07.2016 | 15:30
Грчка пребукирана, издају и собе чистачица
Туристички, од немира у Турској највише би могле да профитирају Грчка, Италија, Шпанија и Бугарска. Ове земље већ бележе већи број туриста, иако ниједна од њих, ако се узме у обзир однос цене и квалитета, не може да парира Турској.

Ко је аранжмане платио раније, не треба да брине, пишу Вечерње новости.

“У Грчкој нема никаквих промена, закупили смо много раније”, каже Милан Лаиновић, потпредседник Националне асоцијације туристичких агенција.

“Генерално, сви су задржали оно што су и обећали. Проблем са Турском је што ти гости не желе да летују у Грчкој. То је друга врста клијентеле”, каже он.

Из једне београдске туристичке агенције наводе да ванпансионска потрошња у Грчкој није поскупела.

За разлику од тога, како додају, хотели и апартмани постали су "папрени" за госте који смештај траже сами, јер је Грчка пребукирана.

“Почели су да издају и собе чистачица”, кажу у тој агенцији и препоручују туристима да не иду сами у Грчку. Како кажу, доста људи спава по плажама у Грчкој или плаћа папрено смештај.

Извор: Вечерње новости
Фото: Тхинкстоцк

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Грк

26.07.2016 15:11

Не лазите људе,и не преносите бас сваки напис.Грцка је за нас Србе друга мајка.Супер одмор места има увек и нема никаквих проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

26.07.2016 16:30

Немас ти појма јунаце како они воле паре

Name

Грчка.

26.07.2016 19:11

Поздрав из Грчке.Апартман 40 евра за нас троје.Плажа 20.метара.Наручиш кафу у кафићу добијеш флашу воде од 0.5 л и кроасан.Све заједно 5 евра.Парче пице 2 евраПоштовање,имате ли слободних апартмана за 4 одраслих и цурицунод 10 год.У периоду од 03.08 до 13.08.Лп.Ручак са може наћи у понуди за 9 евра.Супа главно јело и посластица.Вечера маx 10 евра по особи у нормалним ресторанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

27.07.2016 08:38

Како суце грчка..... Лазес ништа није ко сто пишеш можеш то добити у некој забити није исто купити несто у Београду или у лесковцу

ОДГОВОРИТЕ