Grčka prebukirana, izdaju i sobe čistačica

Ako tek sada odlučujete gde ćete na letovanje, na povoljne cene ne treba da računate, a pogotovo ne da ćete naći smeštaj baš tamo gde želite.

Svijet 26.07.2016 | 15:30
Grčka prebukirana, izdaju i sobe čistačica
Turistički, od nemira u Turskoj najviše bi mogle da profitiraju Grčka, Italija, Španija i Bugarska. Ove zemlje već beleže veći broj turista, iako nijedna od njih, ako se uzme u obzir odnos cene i kvaliteta, ne može da parira Turskoj.

Ko je aranžmane platio ranije, ne treba da brine, pišu Večernje novosti.

“U Grčkoj nema nikakvih promena, zakupili smo mnogo ranije”, kaže Milan Lainović, potpredsednik Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

“Generalno, svi su zadržali ono što su i obećali. Problem sa Turskom je što ti gosti ne žele da letuju u Grčkoj. To je druga vrsta klijentele”, kaže on.

Iz jedne beogradske turističke agencije navode da vanpansionska potrošnja u Grčkoj nije poskupela.

Za razliku od toga, kako dodaju, hoteli i apartmani postali su "papreni" za goste koji smeštaj traže sami, jer je Grčka prebukirana.

“Počeli su da izdaju i sobe čistačica”, kažu u toj agenciji i preporučuju turistima da ne idu sami u Grčku. Kako kažu, dosta ljudi spava po plažama u Grčkoj ili plaća papreno smeštaj.

Izvor: Večernje novosti
Foto: Thinkstock

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Grk

26.07.2016 15:11

Ne lazite ljude,i ne prenosite bas svaki napis.Grcka je za nas Srbe druga majka.Super odmor mesta ima uvek i nema nikakvih problema.

ODGOVORITE
Name

Milos

26.07.2016 16:30

Nemas ti pojma junace kako oni vole pare

Name

Grčka.

26.07.2016 19:11

Pozdrav iz Grčke.Apartman 40 evra za nas troje.Plaža 20.metara.Naručiš kafu u kafiću dobiješ flašu vode od 0.5 l i kroasan.Sve zajedno 5 evra.Parče pice 2 evraPoštovanje,imate li slobodnih apartmana za 4 odraslih i curicunod 10 god.U periodu od 03.08 do 13.08.Lp.Ručak sa može naći u ponudi za 9 evra.Supa glavno jelo i poslastica.Večera max 10 evra po osobi u normalnim restoranima.

ODGOVORITE
Name

Mile

27.07.2016 08:38

Kako suce grčka..... Lazes ništa nije ko sto pišeš možeš to dobiti u nekoj zabiti nije isto kupiti nesto u Beogradu ili u leskovcu

ODGOVORITE