Сампдорија - савршена за Филипа!

Српски офанзивац допутовао је у Италију и задужио опрему новог клуба.

Фудбал 24.07.2016 | 14:30
Сампдорија - савршена за Филипа!
Српски интернационалац Филип Ђуричић стигао је у Ђенову и сматра да је направио прави избор.

Фудбалер Бенфике, уступљен Сампдорији на позајмицу, каже да му је част што ће играти у Серији А, коју је назвао једном од најбољих првенстава на свету.

"Срећан сам што сам коначно овде. Мислим да је Сампдорија савршен избор за мене. То је клуб са великом историјом, који игра у једној од најбољих лига на свету", рекао је Дјуричић за клупску телевизију Сампдорије.

Ђуричић је у петак дошао на једногодишњу позајмицу из португалске Бенфике, а италијански клуб ће на крају сезоне имати право да откупи његов уговор.

Брзоноги 24-годишњи офанзивни везни фудбалер казао је да му се допада што Сампдорија има релативно младог тренера Марка Ђјампаола, са чијим је радом упознат.

Он у интервјуу није желео много да говори о себи. Рекао је да ће пустити навијачима да суде о његовим играма када буду видели шта уме.

"Дошао сам да помогнем тиму да оствари циљеве предстојеће сезоне. Наравно, волео бих да играм што је више могуће, да дајем голове, асистирам, али је резултат екипе у првом плану", казао је Дјуричић и додао да ће увек пружати максимум на терену.

Дјуричић је професионалну каријеру почео у Радничком из Обреновца, одакле је отишао у Херенвен, а потом у Бенфику где се није снашао, па је играо на позајмицама у Мајнцу, Саутемптону и Андерлехту, за који је наступао прошле сезоне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар