Sampdorija - savršena za Filipa!

Srpski ofanzivac doputovao je u Italiju i zadužio opremu novog kluba.

Fudbal 24.07.2016 | 14:30
Sampdorija - savršena za Filipa!
Srpski internacionalac Filip Đuričić stigao je u Đenovu i smatra da je napravio pravi izbor.

Fudbaler Benfike, ustupljen Sampdoriji na pozajmicu, kaže da mu je čast što će igrati u Seriji A, koju je nazvao jednom od najboljih prvenstava na svetu.

"Srećan sam što sam konačno ovde. Mislim da je Sampdorija savršen izbor za mene. To je klub sa velikom istorijom, koji igra u jednoj od najboljih liga na svetu", rekao je Djuričić za klupsku televiziju Sampdorije.

Đuričić je u petak došao na jednogodišnju pozajmicu iz portugalske Benfike, a italijanski klub će na kraju sezone imati pravo da otkupi njegov ugovor.

Brzonogi 24-godišnji ofanzivni vezni fudbaler kazao je da mu se dopada što Sampdorija ima relativno mladog trenera Marka Đjampaola, sa čijim je radom upoznat.

On u intervjuu nije želeo mnogo da govori o sebi. Rekao je da će pustiti navijačima da sude o njegovim igrama kada budu videli šta ume.

"Došao sam da pomognem timu da ostvari ciljeve predstojeće sezone. Naravno, voleo bih da igram što je više moguće, da dajem golove, asistiram, ali je rezultat ekipe u prvom planu", kazao je Djuričić i dodao da će uvek pružati maksimum na terenu.

Djuričić je profesionalnu karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca, odakle je otišao u Herenven, a potom u Benfiku gde se nije snašao, pa je igrao na pozajmicama u Majncu, Sautemptonu i Anderlehtu, za koji je nastupao prošle sezone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar