Зоран и Рада исцртавали секташке симболе

"На зиду су исцртали два круга у којима су крстови, а потом је преко њих црвеном бојом на једном нацртано срце, а на другом звезда. Кад су комшије виделе те симболе, много су се уплашиле, па су о целом догађају обавестиле полицију" рекла је Рада из Беча

Србија 22.07.2016 | 09:05
Зоран и Рада исцртавали секташке симболе
Рада Матић из Беча која је у жижу интересовања доспела након што је објавила СМС поруке са мужем свирепо убијене певачице Гранда Јелене Марјановић, каже да јој месецима стижу претње од обожаватељки Зорана Марјановића, али су сада отишли корак даље и у улазу зграде у којој живи у Бечу исцртали пре два дана, на Зоранов 38. рођендан, секташке симболе.

"На зиду су исцртали два круга у којима су крстови, а потом је преко њих црвеном бојом на једном нацртано срце, а на другом звезда. Кад су комшије виделе те симболе, много су се уплашиле, па су о целом догађају обавестиле полицију. Аустријска полиција покренула је истрагу, и инспектори би ускоро требало да утврде ко је, због лега и по чијем налогу на згради у којој живим нацртао те знаке, као и да ли то има неке везе са Зораном и члановима његове породице. Убеђена сам да је то њихових руку дело. Горњи знак је оно што ми следи, а доњи је срце, да се препознам у њему" рекла је Матићева за Српски телеграф.

Није уплашена, како је навела, и једино се нада да ће убица брутално убијене певачице бити ухапшен.


"Ма, баш ме брига. Марјановића се ни најмање не бојим. Они хоће да ме ућуткају, ово је знак да хоће да ме убију. Није им паметно да опет неког убију, једва се извлаче и за Јецу. Верујем у то да секташи хоће моју смрт, али ме није страх. Мени је важно да се ухапси монтрум који је убио Јелену, али и да откријем све о Зорану, његовим секташким активностима и тим ласцивним и еротским порукама које ми је слао. У томе ме нико и ништа неће зауставити" казала је Рада Матић.

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цица.

26.07.2016 19:50

То,ако су секташи! и да изводе разне оргије на штету недужнога народа!то треба одма поставит пред зид! што пре 'шта се они праве будаласти,имамо их П , Ку,,ц.

ОДГОВОРИТЕ