Zoran i Rada iscrtavali sektaške simbole

"Na zidu su iscrtali dva kruga u kojima su krstovi, a potom je preko njih crvenom bojom na jednom nacrtano srce, a na drugom zvezda. Kad su komšije videle te simbole, mnogo su se uplašile, pa su o celom događaju obavestile policiju" rekla je Rada iz Beča

Srbija 22.07.2016 | 09:05
Zoran i Rada iscrtavali sektaške simbole
Rada Matić iz Beča koja je u žižu interesovanja dospela nakon što je objavila SMS poruke sa mužem svirepo ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović, kaže da joj mesecima stižu pretnje od obožavateljki Zorana Marjanovića, ali su sada otišli korak dalje i u ulazu zgrade u kojoj živi u Beču iscrtali pre dva dana, na Zoranov 38. rođendan, sektaške simbole.

"Na zidu su iscrtali dva kruga u kojima su krstovi, a potom je preko njih crvenom bojom na jednom nacrtano srce, a na drugom zvezda. Kad su komšije videle te simbole, mnogo su se uplašile, pa su o celom događaju obavestile policiju. Austrijska policija pokrenula je istragu, i inspektori bi uskoro trebalo da utvrde ko je, zbog lega i po čijem nalogu na zgradi u kojoj živim nacrtao te znake, kao i da li to ima neke veze sa Zoranom i članovima njegove porodice. Ubeđena sam da je to njihovih ruku delo. Gornji znak je ono što mi sledi, a donji je srce, da se prepoznam u njemu" rekla je Matićeva za Srpski telegraf.

Nije uplašena, kako je navela, i jedino se nada da će ubica brutalno ubijene pevačice biti uhapšen.


"Ma, baš me briga. Marjanovića se ni najmanje ne bojim. Oni hoće da me ućutkaju, ovo je znak da hoće da me ubiju. Nije im pametno da opet nekog ubiju, jedva se izvlače i za Jecu. Verujem u to da sektaši hoće moju smrt, ali me nije strah. Meni je važno da se uhapsi montrum koji je ubio Jelenu, ali i da otkrijem sve o Zoranu, njegovim sektaškim aktivnostima i tim lascivnim i erotskim porukama koje mi je slao. U tome me niko i ništa neće zaustaviti" kazala je Rada Matić.

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

cica.

26.07.2016 19:50

To,ako su sektaši! i da izvode razne orgije na štetu nedužnoga naroda!to treba odma postavit pred zid! što pre 'šta se oni prave budalasti,imamo ih P , Ku,,c.

ODGOVORITE