Наставља се Венгерова серија промашаја?!

Икарди јасан: Ио соно интериста! Аргентинац ближи останку у Милану, Арсенал тражи даље.

Фудбал 27.07.2016 | 15:00
Наставља се Венгерова серија промашаја?!
Навијачи Арсенала полако постају очајни. Уз све дужно поштовање Граниту Џаки, али на Емирејтсу имају много веће апетите. Али иако је почело бајно, од тог једног трансфераАрсен Венгер пуца у празно. Редом су се присталице Тобџије надале Гонзалу Игуаину,Александру Лаказету, Ријаду Марезу, Калиду Кулибалију и по већ неписаном правилу остајали разочарани. И сада нови шамар. Мауро Икарди није баш одушевљен могућношћу селидбе у Лондон, иако Арсенал наводно нуди 6.000.000 евра.

У интервјуу за Коријере дело Спорт, међутим, Икарди барем тврди да је потпуно незаинтересован.

“Фудбал је бизнис, а у бизнису је све могуће, али да вам кажем ја сам интериста. Велики интериста. Ово је клуб за који навијам. Ово су моје боје. Постоји јака веза“, смирује Икардинавијаче Интера, иако медији на Чизми пишу да је његова супруга Ванда већ отпутовала у Лондон на преговоре.

Икарди негира да је то разлог њеног одласка у Енглеску, али не спори да је жени препустио бригу о даљим ангажманима. А Ванда не крије да није задовољна примањима њеног драгог у Милану.

“Циљ целе породице је да останемо у Милану. Увек сам говорио да сам срећан у овом граду. Срећна је и Ванда, срећна су и деца. Милано је наш дом и зато она и преговора са Интером. Покушавамо да пронађемо решење. За сада, Ванда заслучује пет плус за посао који ради као мој менаџер“.

Међутим, како јавност ипак није сасвим уверена у Вандине намере није ни убеђена да сеИкарди неће предомислити ако Арсенал понуди оно што Интер не може.

"Фудбал је бизнис и све је могуће. Али ја сам капитен Интера, овде сам већ три сезоне и мој циљ је да побеђујем као Нероазур. Желим да успем и желим да успем овде", категорички ћеИкарди.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар