Nastavlja se Vengerova serija promašaja?!

Ikardi jasan: Io sono interista! Argentinac bliži ostanku u Milanu, Arsenal traži dalje.

Fudbal 27.07.2016 | 15:00
Nastavlja se Vengerova serija promašaja?!
Navijači Arsenala polako postaju očajni. Uz sve dužno poštovanje Granitu Džaki, ali na Emirejtsu imaju mnogo veće apetite. Ali iako je počelo bajno, od tog jednog transferaArsen Venger puca u prazno. Redom su se pristalice Tobdžije nadale Gonzalu Iguainu,Aleksandru Lakazetu, Rijadu Marezu, Kalidu Kulibaliju i po već nepisanom pravilu ostajali razočarani. I sada novi šamar. Mauro Ikardi nije baš oduševljen mogućnošću selidbe u London, iako Arsenal navodno nudi 6.000.000 evra.

U intervjuu za Korijere delo Sport, međutim, Ikardi barem tvrdi da je potpuno nezainteresovan.

“Fudbal je biznis, a u biznisu je sve moguće, ali da vam kažem ja sam interista. Veliki interista. Ovo je klub za koji navijam. Ovo su moje boje. Postoji jaka veza“, smiruje Ikardinavijače Intera, iako mediji na Čizmi pišu da je njegova supruga Vanda već otputovala u London na pregovore.

Ikardi negira da je to razlog njenog odlaska u Englesku, ali ne spori da je ženi prepustio brigu o daljim angažmanima. A Vanda ne krije da nije zadovoljna primanjima njenog dragog u Milanu.

“Cilj cele porodice je da ostanemo u Milanu. Uvek sam govorio da sam srećan u ovom gradu. Srećna je i Vanda, srećna su i deca. Milano je naš dom i zato ona i pregovora sa Interom. Pokušavamo da pronađemo rešenje. Za sada, Vanda zaslučuje pet plus za posao koji radi kao moj menadžer“.

Međutim, kako javnost ipak nije sasvim uverena u Vandine namere nije ni ubeđena da seIkardi neće predomisliti ako Arsenal ponudi ono što Inter ne može.

"Fudbal je biznis i sve je moguće. Ali ja sam kapiten Intera, ovde sam već tri sezone i moj cilj je da pobeđujem kao Neroazur. Želim da uspem i želim da uspem ovde", kategorički ćeIkardi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar