Ех, шта ти је живот: Шумахерово богатсво одлази на љекаре...!

Имовина Михаела Шумахера није скупља од живота, па породица продаје оно што мора због високих медицинских трошкова, док бескрупулозни трговци користе прилику да се обогате од имена великог аса!

Остали спортови 25.07.2016 | 10:45
Ех, шта ти је живот: Шумахерово богатсво одлази на љекаре...!
Свашта се последњих дана писало о здравственом стању Михаела Шумахера, али нема места нити је умесно лицитирати на тему о којој породица легендарног аса упорно ћути.Шумахерови су само рекли да се стање аутомобилисте у неку руку погоршава и то је све. Све остало што се шушка и пискара производ је „позданих извора“  и  жуте штампе која зарад публицитета надувава невоље славног спортисте  крчмећи нечију несрећу због подизања јефтиних рејтинга.

Ипак постоји нешто што је дефинитивно скрајнуто у други план а тиче се напора породице у лечењу Михаела Шумахера. Наиме, немачки медији јављају да рачуни које породица плаћа за скупе медицинске услуге превазилазе њихове могућности. Имовина је почела да се крцка, па је Михалелова супруга Корина већ продала једну од викендица и приватни авион како би намирила лекарске трошкове.

Истина било је ту свега и свачега, имовина Михаела Шумахера се крчми већ неко време, али је тек сада јавност запазила да се нешто крупно дешава. Почело је са аутомобилима, а сада је у жижи велики посао једног дилера половним аутомобилима из Берлина који жели да се обогати на рачун Шумахерове несреће. Наиме он за Шумијев Мерцедес „w210 Е55 АМГ“ од 5.493 кубика са 354 коњске снаге тражи чак 119.950 евра... Додуше, овај аутомобил је заиста припадао легендарном Фераријевом возачу, али по свему судећи не продаје се из прве руке. Трговац аутомобилма у огласу тврди да караван са аутоматским мењачем и обиљем АМГ опреме кога је Шумахер некада заиста возио има стварну километражу од 198.000 пређених километара. То и може да буде тачно уз опаску да је цена аутомобила безобразно висока имајући у виду да је возило пунолетно без обзира на славно име првог власника. Додуше дилеру је вероватно било јасно шта има, па не помиње да ли је немачки аутомобилиста овим аутом ишао „ само до пијаце“, што већ спада у легендарну фразу при препродаји заморених половњака.

Како било, породица Шумахер није она која скида кајмак, нити успева да подмири трошкове лечења славног аса из оваквих трансакција. Додуше госпођа Шумахер се стидљиво и пожалила на људску неувиђавност и на проблеме у финансирању лечења па је вероватно потпуно логично што су врата куће у Швајцарској у којој се лечи славни ас затворена за јавност.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Заболи ме!

25.07.2016 19:05

Сто није уплатио осигурање (у Сwици, еј, зивио би као краљ), било бу му лаксе у зивоту!

ОДГОВОРИТЕ