Eh, šta ti je život: Šumaherovo bogatsvo odlazi na ljekare...!

Imovina Mihaela Šumahera nije skuplja od života, pa porodica prodaje ono što mora zbog visokih medicinskih troškova, dok beskrupulozni trgovci koriste priliku da se obogate od imena velikog asa!

Ostali sportovi 25.07.2016 | 10:45
Eh, šta ti je život: Šumaherovo bogatsvo odlazi na ljekare...!
Svašta se poslednjih dana pisalo o zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera, ali nema mesta niti je umesno licitirati na temu o kojoj porodica legendarnog asa uporno ćuti.Šumaherovi su samo rekli da se stanje automobiliste u neku ruku pogoršava i to je sve. Sve ostalo što se šuška i piskara proizvod je „pozdanih izvora“  i  žute štampe koja zarad publiciteta naduvava nevolje slavnog sportiste  krčmeći nečiju nesreću zbog podizanja jeftinih rejtinga.

Ipak postoji nešto što je definitivno skrajnuto u drugi plan a tiče se napora porodice u lečenju Mihaela Šumahera. Naime, nemački mediji javljaju da računi koje porodica plaća za skupe medicinske usluge prevazilaze njihove mogućnosti. Imovina je počela da se krcka, pa je Mihalelova supruga Korina već prodala jednu od vikendica i privatni avion kako bi namirila lekarske troškove.

Istina bilo je tu svega i svačega, imovina Mihaela Šumahera se krčmi već neko vreme, ali je tek sada javnost zapazila da se nešto krupno dešava. Počelo je sa automobilima, a sada je u žiži veliki posao jednog dilera polovnim automobilima iz Berlina koji želi da se obogati na račun Šumaherove nesreće. Naime on za Šumijev Mercedes „w210 E55 AMG“ od 5.493 kubika sa 354 konjske snage traži čak 119.950 evra... Doduše, ovaj automobil je zaista pripadao legendarnom Ferarijevom vozaču, ali po svemu sudeći ne prodaje se iz prve ruke. Trgovac automobilma u oglasu tvrdi da karavan sa automatskim menjačem i obiljem AMG opreme koga je Šumaher nekada zaista vozio ima stvarnu kilometražu od 198.000 pređenih kilometara. To i može da bude tačno uz opasku da je cena automobila bezobrazno visoka imajući u vidu da je vozilo punoletno bez obzira na slavno ime prvog vlasnika. Doduše dileru je verovatno bilo jasno šta ima, pa ne pominje da li je nemački automobilista ovim autom išao „ samo do pijace“, što već spada u legendarnu frazu pri preprodaji zamorenih polovnjaka.

Kako bilo, porodica Šumaher nije ona koja skida kajmak, niti uspeva da podmiri troškove lečenja slavnog asa iz ovakvih transakcija. Doduše gospođa Šumaher se stidljivo i požalila na ljudsku neuviđavnost i na probleme u finansiranju lečenja pa je verovatno potpuno logično što su vrata kuće u Švajcarskoj u kojoj se leči slavni as zatvorena za javnost.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zaboli me!

25.07.2016 19:05

Sto nije uplatio osiguranje (u Swici, ej, zivio bi kao kralj), bilo bu mu lakse u zivotu!

ODGOVORITE