Кузмић: Звезда није највећа само у Србији...

Нови центар Црвене звезде Огњен Кузмић каже је да је долазак у редове шампиона Србије прави потез за његову каријеру.

Кошарка 22.07.2016 | 11:45
Кузмић: Звезда није највећа само у Србији...
"Долазак у Црвену звезду је прави потез за мене, после свега што сам прошао у својој играчкој каријери. Очекујем да ће бити добро и за Црвену звезду и за мене, да ћемо правити добре резултате, али и да ћу пружати добре игре у црвено-белом дресу и напредовати као играч", рекао је Кузмић за клупски сајт.

Двадесетшестогодишњи центар играо је прошле сезоне у Панатинаикосу, а у каријери је наступао и за Уникаху, Хунвентуд, али и Голден Стејт Вориорсе, за које је и овог лета играо у Летњој лиги. .

Звезда ће следеће сезоне бранити титулу у АБА и Србији, играће у Купу, али ће играти и Евролигу у новом формату.

"Биће велики изазов за мене и за целу екипу. Први пут ћу одиграти оволики број утакмица, колико сам рачунао минимум 80. Са друге стране, играти за Црвену звезду у онаквом амбијенту, а осетио сам га прошле сезоне, играјући Евролигу за Панатинаикос у Арени...Бићу спреман", рекао је Кузмић.

Он је рекао да је свестан великих очекивања, која су неминовна у Звезди.

"Очекивања су велика, зна се шта са собом носи играње у Црвеној звезди, клубу који је највећи, не само у Србији него у целом региону. Навијачима само желим да поручим да верују у мене, да ме подржавају, верујем да могу да помогнем тиму да заједнички остваримо циљеве. На мени је да се великим радом, као што сам и до сада радио у својој каријери, изборим за своје место и минуте и помогнем Звезди да побеђује", рекао је нови центар црвено-белих.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гробари Милици

22.07.2016 11:08

Овај је на неким опаким дрогама.

ОДГОВОРИТЕ