Макаби је љут: Отказ Квинсију Милеру?!

Израелски медији откривају да је Американац ипак тешко повредио колено, што је веома разљутило руководство његовог клуба.

Кошарка 22.07.2016 | 13:15
Макаби је љут: Отказ Квинсију Милеру?!
Доскорашњи кошаркаш Црвене звезде Телеком Квинси Милер кошмарно је почео епизоду у Макабију, који га је довео као слободног играча, за годишњу плату исписану са седам цифара.

Иако је на Блиском истоку дочекан као велика звезда, постоји могућност да Милер уопште и не заигра за "Понос Израела".

Амерички крилни центар потписао је уговор, отпутовао у САД и тешко повредио колено играјући кошарку са друговима на Универзитету "УЦЛА".

Иако је из извора блиских играчу објашњавано да Милеров проблем није превише компликован и да ће одсуствовати до пет недеља, из Макабија тврде да му предстоји вишемесечно одсуство.

Израелски медији објавили су у уторак да је Милера тестирао клупски лекар Макабија, Гај Мораг, који је закључио да је повреда заиста озбиљна.

"Очекује се да Милер прође и детаљне тестове, укључујући и магнетну резонанцу, а после тога ће бити дефинитивно јасно колико ће одсуствовати. У Макабију су изузетно љути због његовог понашања и начина на који се повредио, па већ разматрају нове опције за његову позицију, а веома је могуће да Милер добије и отказ", пише портал "Спортс wалла".

Неколико недеља пре него што се повредио, бивши НБА играч потписао је двогодишњи уговор са Израелцима.

Квинси Милер већ је пролазио кроз опоравак од тешке повреде, због кидања лигамента колена током наступа на колеџу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар