Makabi je ljut: Otkaz Kvinsiju Mileru?!

Izraelski mediji otkrivaju da je Amerikanac ipak teško povredio koleno, što je veoma razljutilo rukovodstvo njegovog kluba.

Košarka 22.07.2016 | 13:15
Makabi je ljut: Otkaz Kvinsiju Mileru?!
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom Kvinsi Miler košmarno je počeo epizodu u Makabiju, koji ga je doveo kao slobodnog igrača, za godišnju platu ispisanu sa sedam cifara.

Iako je na Bliskom istoku dočekan kao velika zvezda, postoji mogućnost da Miler uopšte i ne zaigra za "Ponos Izraela".

Američki krilni centar potpisao je ugovor, otputovao u SAD i teško povredio koleno igrajući košarku sa drugovima na Univerzitetu "UCLA".

Iako je iz izvora bliskih igraču objašnjavano da Milerov problem nije previše komplikovan i da će odsustvovati do pet nedelja, iz Makabija tvrde da mu predstoji višemesečno odsustvo.

Izraelski mediji objavili su u utorak da je Milera testirao klupski lekar Makabija, Gaj Morag, koji je zaključio da je povreda zaista ozbiljna.

"Očekuje se da Miler prođe i detaljne testove, uključujući i magnetnu rezonancu, a posle toga će biti definitivno jasno koliko će odsustvovati. U Makabiju su izuzetno ljuti zbog njegovog ponašanja i načina na koji se povredio, pa već razmatraju nove opcije za njegovu poziciju, a veoma je moguće da Miler dobije i otkaz", piše portal "Sports walla".

Nekoliko nedelja pre nego što se povredio, bivši NBA igrač potpisao je dvogodišnji ugovor sa Izraelcima.

Kvinsi Miler već je prolazio kroz oporavak od teške povrede, zbog kidanja ligamenta kolena tokom nastupa na koledžu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar