ЛШ: Нико не брани Зрињском да освоји Варшаву!

"Легија је фаворит, али нико нам не брани да одиграмо сјајну утакмицу и направимо велику ствар за клуб, наше навијаче, бх. фудбал и на крају нас саме", рекао је тренер Зрињског Винко Мариновић.

Фудбал 19.07.2016 | 15:00
ЛШ: Нико не брани Зрињском да освоји Варшаву!
Шампион Босне и Херцеговине, мостарски Зрињски у уторак увече против Легије тражи пролазак у треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Мостарци досад нису успјели да прођу словачки Слован (1:0, 0:4) прије седам година, док је претпрошле сезоне кобан по "племиће" био словеначки Марибор (0:0, 0:2).

Хоће ли послије 1:1 на стадиону "Под Бијелим бријегом" бити "трећа срећа" против Легије сазнаћемо касно вечерас кад буде завршен реванш на стадиону у Варшави.

"Знамо што морамо да направимо ако желимо проћи даље, а свјесни смо и колико ће то бити тешко. Ипак, свеједно, вјерујемо да можемо успјети", рекао је тренер Зрињског Винко Мариновић.

Некадашњи стратег бањалучког Борца је додао да првак БиХ има добру прилику да оствари запажен успјех.

"Не желим да кажем како немамо шта да изгубимо, него о прилици коју имамо. Легија је фаворит, али нико нам не брани да одиграмо сјајну утакмицу и направимо велику ствар за клуб, наше навијаче, бх. фудбал и на крају нас саме", додао је Мариновић.

Његов колега са клупе пољског тима Бесник Хаси је нагласио да Легија мора елиминисати Зрињски.

"Још нисмо у доброј форми, али то је и нормално с обзиром на специфично стање великог броја играча. Ипак, пролаз Зрињског нам је императив", изјавио је Хаси.

Утакмицу између Легије и Зрињског, која се игра од 20.45, судиће француски арбитар Николас Ранвил.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар