Мурињо тјера Швајнштајгера из Јунајтеда!

И не само њега. После само једне сезоне на "Олд Трафорду" славни немачки фудбалер и од скоро супруг Ане Ивановић могао би да заврши у Турској.

Фудбал 22.07.2016 | 14:00
Мурињо тјера Швајнштајгера из Јунајтеда!
Бастијан Швајнштајгер вероватно није сањао да би ово могло да му се догоди, али према извештајима из Енглеске и Турске – догађа му се!

После само једне сезоне на "Олд Трафорду", у који је помпезно дошао као легендарни везиста Бајерна из Минхена, од скоро супруг српске тенисерке Ане Ивановић могао би да заврши у Турској.

У Бешикташу.

О овоме пишу енглески и турски медији, који најављују "чистку" у Јунајтеду после доласка Жозеа Муриња, човека који је већ довео Златана Ибрахимовића, Ерика Баија и Хенрика Мхитарјана, а који се приватно, према писању "Л'Еqуипа", понаша као да је завршен и трансфер Пола Погбе.

За 120 милиона евра...

Швајнштајгер, као 30-годишњак, дошао је за само 15 милиона евра из Бајерна, солидно почео у хаотичној сезони са Лујом ван Галом, а на крају се озбиљно повредио и у другом делу сезоне готово да није играо. Наводно, из свега требало би да профитира Бешикташ који би у почетку позајмио "Бастија", а онда га и откупио.

У исто време за њега је заинтересован и Фенербахче, а медији спекулишу и о томе које би све играче Мурињо могао да стави на трансфер листу, с обзиром на нагомилан играчки кадар – ту су још његов стари "анти-јунак" Хуан Мата, којег је продао и као менаџер Челсија, затим Ван Галов љубимац Дали Блинд и, на крају, Аргентинац Маркус Рохо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар