Murinjo tjera Švajnštajgera iz Junajteda!

I ne samo njega. Posle samo jedne sezone na "Old Trafordu" slavni nemački fudbaler i od skoro suprug Ane Ivanović mogao bi da završi u Turskoj.

Fudbal 22.07.2016 | 14:00
Murinjo tjera Švajnštajgera iz Junajteda!
Bastijan Švajnštajger verovatno nije sanjao da bi ovo moglo da mu se dogodi, ali prema izveštajima iz Engleske i Turske – događa mu se!

Posle samo jedne sezone na "Old Trafordu", u koji je pompezno došao kao legendarni vezista Bajerna iz Minhena, od skoro suprug srpske teniserke Ane Ivanović mogao bi da završi u Turskoj.

U Bešiktašu.

O ovome pišu engleski i turski mediji, koji najavljuju "čistku" u Junajtedu posle dolaska Žozea Murinja, čoveka koji je već doveo Zlatana Ibrahimovića, Erika Baija i Henrika Mhitarjana, a koji se privatno, prema pisanju "L'Equipa", ponaša kao da je završen i transfer Pola Pogbe.

Za 120 miliona evra...

Švajnštajger, kao 30-godišnjak, došao je za samo 15 miliona evra iz Bajerna, solidno počeo u haotičnoj sezoni sa Lujom van Galom, a na kraju se ozbiljno povredio i u drugom delu sezone gotovo da nije igrao. Navodno, iz svega trebalo bi da profitira Bešiktaš koji bi u početku pozajmio "Bastija", a onda ga i otkupio.

U isto vreme za njega je zainteresovan i Fenerbahče, a mediji spekulišu i o tome koje bi sve igrače Murinjo mogao da stavi na transfer listu, s obzirom na nagomilan igrački kadar – tu su još njegov stari "anti-junak" Huan Mata, kojeg je prodao i kao menadžer Čelsija, zatim Van Galov ljubimac Dali Blind i, na kraju, Argentinac Markus Roho.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar